توسط انجمن مطالعات کودکان پیش از دبستان ایران راهنمای نگارش فصلنامه سلامت و آموزش در اوان کودکی

 | تاریخ ارسال: 1401/1/30 | 
به نام خدا
راهنمای نگارش مقاله
فصلنامه «سلامت و آموزش در اوان کودکی» با هدف انتشار یافته‌های علمی جدید، مباحث نظری حیطه سلامت و آموزش کودک، شناساندن راهکارها و روش‌های جدید، مقاله‌های علمی پژوهشی در حیطه سلامت و آموزش کودک را می‌پذیرد. مقالات قابل پذیرش شامل مقالات پژوهشی، مروری، مقاله کوتاه و مقاله موردی است. مقاله نباید قبلا در هیچ مجله فارسی و یا انگلیسی دیگری به چاپ رسیده باشد و همزمان برای سایر مجلات جهت داوری ارسال نشود.
هر مقاله به ترتیب شامل بخش‌های زیر است: 
بخش‌های مقاله در یک نگاه کلی
  1. عنوان مقاله به زبان انگلیسی
  1. نام نویسندگان و وابستگی سازمانی آنها به زبان انگلیسی
  1. چکیده کوتاه به زبان انگلیسی
  2. چکیده جامع به زبان انگلیسی
  1. عنوان مقاله به زبان فارسی
  1. نام نویسندگان و وابستگی سازمانی آنها به زبان فارسی
  1. چکیده کوتاه یا مختصر به زبان فارسی (مطابق با چکیده انگلیسی شود)
  1. متن کامل مقاله به زبان فارسی 
  1. ملاحظات اخلاقی به زبان فارسی
  1. منابع مطابق با منبع نویسی APA

دستورالعمل تدوین هر یک از بخش‌های مقاله
عنوان مقاله به زبان انگلیسی 
عنوان انگلیسی با فونت و اندازه قلم زیر نوشته شود:
Times New Roman (font size: 13, Bold)
نام نویسندگان و وابستگی سازمانی آنها به زبان انگلیسی 
در زیر عنوان انگلیسی، نام نویسندگان درج شود و وابستگی سازمانی آن‌ها نیز به صورت زیرنویس در پایین صفحه چکیده انگلیسی نوشته شود. نویسنده مسئول نیز با درج(*) در بخش عنوان چکیده فارسی و انگلیسی و در بخش پانویس فارسی(نویسنده مسئول) و در بخش پانویس انگلیسی(Correspond author) مشخص شود. ایمیل، شماره تلفن و وابستگی سازمانی نویسنده مسئول نیز در زیرنویس چکیده انگلیسی نوشته شود. توجه داشته باشید که نخستین حرف تمامی واژه‌های مربوط به حرف اول نام، نام خانوادگی و وابستگی سازمانی نویسندگان، باید بزرگ تایپ شود.
اسامی نویسندگان به انگلیسی Times New Roman (font size: 10, Bold)
وابستگی سازمانی با اندازه قلم 9 به شرح زیر نوشته شود:
در وابستگی سازمانی دانشگاه‌ها
الف. اگر عضو هیئت علمی نیستید نباید نام دپارتمان بیاید و فقط مقطع تحصیلی، رشته تحصیلی، دانشگاه، شهر، کشور.مانند: 
مثال برای دانشجو بودن: دانشجوی کارشناسی ارشد روان شناسی..، دانشگاه، ....، شهر..، کشور ...
مثال برای فارغ‌التحصیل غیرهیئت علمی: کارشناسی ارشد رشته ....، دانشکده .... ، دانشگاه ..... ، شهر .... ، کشور .... 
ب. اگر عضو هیئت علمی هستید: به ترتیب مرتبه علمی، دپارتمان، دانشگاه، شهر، کشور.
مثال برای عضو هیئت علمی: دانشیار گروه روانشناسی، دانشگاه علامه طباطبایی، تهران، ایران 
نکته مهم: در نوشتن وابستگی سازمانی به انگلیسی، به هیچ وجه عنوان دپارتمان، دانشکده، دانشگاه و حتی شهر را از خود آن به انگلیسی ننویسید.
نگارش معادل لاتین نویسندگان در پانویس:
  • یک یا دو نویسنده:
نام خانوادگی(حرف اول بزرگ)، حرف اول اسم کوچک(بزرگ).، نام خانوادگی نویسنده دوم(حرف اول بزرگ)، حرف اول اسم کوچک(بزرگ)
  • سه نویسنده و یا بیشتر:
نام خانوادگی(حرف اول بزرگ)، حرف اول اسم کوچک(بزرگ).، & colleague(همکاران)
نکته: اگر کسی بیشتر از یک اسم کوچک داشت باید به این صورت نوشته شود:
نام خانوادگی(حرف اول بزرگ)، حرف اول اسم کوچک(بزرگ). حرف اول اسم دوم(بزرگ).، .........

چکیده کوتاه به زبان انگلیسی 
 چکیده انگلیسی نیز بین 200 تا 250 واژه باشد. همچنین باید از لحاظ مفهوم، منطبق با چکیده مختصر فارسی باشد و بخش‌های مختلف آن شامل introduction ،Research Method ،Results ، Discussion  و Keywords است. هر یک از این بخش‌ها در یک پاراگراف مجزا نوشته شود.
اندازه قلم و فونت بخش‌های مختلف چکیده انگلیسی به صورت زیر نوشته شود:
Abstract(Times New Roman, Font size: 10, Bold)
Introduction: (Times New Roman, Font size: 10, Bold)
Research Method: (Times New Roman, Font size: 10, Bold)
Results: (Times New Roman, Font size: 10, Bold)
Discussion: (Times New Roman, Font size: 10, Bold)
Keywords: (Times New Roman, Font size: 10, Bold)
 بخش‌های چکیده مختصر به زبان انگلیسی برای مقالات مروری:Review 
هدف (Purpose) که شامل هدف و منظور از مرور مقالات است. 
منابع داده‌ها (data of Source)شامل بیان منابع تحقیق است.
روش پژوهش(Research Method) که شامل تعداد مطالعات انجام شده و معیارهای انتخاب است.
یافته‌ها (Results) که شامل جمع‌بندی اطلاعات و ارتباط میان جملات و یکیارچگی یافته‌ها و نتایج به دست آمده از مرور مقاله‌ها است.
نتیجه‌گیریDiscussion)) شامل نتیجه گیری نهایی و کاربردهای بالینی از مطالب ارائه شده در مقاله مورد نظر است.
کلیدواژه‌ها Keywords))
چکیده جامع به زبان انگلیسی  (این چکیده برای زمان پذیرش است)
چکیده جامع یا گسترده انگلیسی در واقع شرح کامل تر و مفصل تر چکیده کوتاه انگلیسی است.
نحوه تدوین چکیده جامع انگلیسی
Introduction (بین 250 تا 300 واژه)
 در این بخش موارد مهمی مانند دامنه موضوع، مبانی نظری و پژوهشی، اهمیت و ضرورت، تصریح مسئله پژوهشی، و در نهایت |هدف مقاله به اختصار نوشته شود.
Method (بین 250 تا 300 واژه)
در این بخش که در واقع تلخیص بخش روش در متن کامل مقاله شما است و شامل نوع مطالعه، تعریف جامعه، نمونه و روش | نمونه گیری، ابزارها، روش اجرا و روش تحلیل است (اگر مطالعه از نوع مداخله ای است، برنامه مداخلهای قبل از روش اجرا توضیح داده شود).
Results (بین 350 تا 400 واژه)
 یافته‌های اصلی پژوهش شامل یافته‌های توصیفی و استنباطی به صورت خلاصه گزارش شود. این بخش نیز در واقع تلخیص بخش یافته‌های متن کامل مقاله شما است.
Conclusion (بین 200 تا 250 واژه)
نتیجه گیری باید شامل موارد زیر باشد: (1) اصول و تعمیم‌های حاصل از نتایج، (2) استثنا، مشکلات با محدودیت‌های کار، (3) کاربرد نظری و عملی، (4) نتیجه گیری‌ها و پیشنهادها.
نکته: عناوین با فونت Times New Roman، اندازه قلم 13 و بولد باشد؛ ولی متن توضیحات بخش‌ها با اندازه قلم 12 می‌باشد.
 بخش ملاحظات اخلاقی به زبان انگلیسی
 این بخش در پایان چکیده جامع به زبان انگلیسی به ترتیب با یک عنوان کلی Ethical Considerations و شامل زیر عنوان‌های زیر نوشته شود (تاکید می‌شود توضیحات هر یک از بخش‌های زیر باید به زبان انگلیسی نوشته شود):
 Compliance with ethical guidelines
 کد اخلاق، شماره و تاریخ صدور مجوزهای لازم برای اجرای مطالعه در این بخش ذکر شود. اگر مقاله برگرفته از پایان نامه است کد پایان نامه و تاریخ تصویب پروپوزال و یا تاریخ دفاع ذکر شود. اگر مقاله برگرفته از مطرح پژوهشی است که طرح و تاریخ تصویب یا دفاع از طرح پژوهشی ذکر شود همچین در سایت افراد نمونه و اصولی ماده محرمانه بودن اطلاعات و رعایت اصل رازداری در این
funding
در این بخش توضیح دهید که از چه سازمان با مؤسسه ای بودجه لازم برای اجرای پژوهشی دریافت کردید. اگر حامی مالی نداشتید می‌توانید بنویسید که این مطالعه بدون حمایت مالی هیچ مؤسسه و سازمانی انجام شده است
 Authors' contribution
در این قسمت باید توضیح دهید که نقش هر یک از نویسندگان در مقاله چه بوده است. اگر مقاله بر گرفته از طرح پژوهشی بوده است می‌توانید نام مجری و همکاران را بنویسید.
Conflict of interest
در این قسمت در یک جمله بنویسید که آیا در ارائه نتایج پژوهش، تعارض منافع وجود داشته است یا نه؟
Acknowledgements
در این قسمت از افراد نمونه، مؤسسات صادر کننده مجوزهای لازم، استادان راهنما و مشاوره و هر فرد با سازمانی که در انجام مطالعه به شما کمک کرده است، تشکر و قدردانی کنید.
.نکته: عناوین در بخش ملاحظات اخلاقی با فونت Times New Roman، اندازه قلم 10 و بولد باشد؛ ولی متن توضیحات بخش‌ها با اندازه قلم 12 می‌باشد. در ضمن تیتر Ethical Considerations با قلم 11 و بولد باشد

عنوان مقاله به زبان فارسی 
عنوان مقاله باید کوتاه و حاوی مهم ترین واژه‌ها باشد. عنوان مقاله به زبان فارسی با اندازه قلم 13 ، فونت B zar، و به صورت وسط چین، و بولد تایپ شود.

نام نویسندگان و وابستگی سازمانی آنها به زبان فارسی 
زیر عنوان فارسی مقاله، نام و نام خانوادگی نویسندگان و وابستگی سازمانی آنها دقیقاً مطابق با توضیحات بخش 2 به زبان فارسی، آورده شود. نویسنده مسئول با علامت * متمایز شود و در زیرنویس صفحه چکیده فارسی مشخص شود. ایمیل، شماره تلفن، و وابستگی سازمانی نویسنده مسئول نیز در زیرنویس صفحه چکیده فارسی نوشته شود. اسامی نویسندگان به فارسی با اندازه قلم 10 و فونت B zar و به صورت بولد یا ضخیم نوشته شود.
چکیده کوتاه یا مختصر به زبان فارسی مطابق با چکیده کوتاه انگلیسی 
 این چکیده در واقع همان چکیده کوتاه انگلیسی و دقیقاً مطابق با همان بخش‌ها نوشته شود (یعنی شامل بخش‌های مقدمه و هدف، روش پژوهش، یافته‌ها، بحث نتیجه‌گیری و کلیدواژه‌ها است). هر بخش در یک پاراگراف مجزا ارائه شود. اندازه قلم و فونت بخش‌های مختلف چکیده کوتاه فارسی به صورت زیر نوشته شود:
کلمه چکیده: فونت B zar و اندازه قلم 11 به صورت بولد یا ضخیم.
 عناوین زمینه و هدف، روش پژوهش، یافته‌ها، بحث و نتیجه گیری و کلید واژه‌ها با فونت B zar و اندازه قلم 10 به صورت بولد؛ و توضیحات و متن مربوط در هر یک از این بخش‌ها با اندازه قلم 10 و فونت ب زر ولی بدون بولد، نوشته شود.
متن کامل مقاله به زبان فارسی شامل بخش‌های زیر:
مقدمه (اندازه قلم عنوان کلی مقدمه 13، ولی توضیحات بخش مقدمه با اندازه قلم 12 و فونت ب زر) 
در این قسمت به بیان هدف، بیان مسئله، تعریف اصطلاحات تخصصی یا اختصارات علمی، اطلاعات ارائه شده در سایر پروژه‌های مشابه، ضررورت پژوهش و نوآوری پژوهش نسبت به پژوهش‌های قبلی، سؤالات بدون پاسخی که این پژوهش به آنها پاسخ می‌گوید، و بیان این موضوع که چگونه نتایج این پژوهش می‌تواند به رفع ابهامات کمک کند پرداخته می‌شود (حجم مقدمه مقاله با توجه به فونت و اندازه قلم موردنظر مجله نباید بیش از 2 صفحه باشد).

روش پژوهش (عنوان کلی روش با اندازه قلم 13 تایپ شود. لازم به ذکر است و توضیحات مربوط به این بخش روش با اندازه قلم 12 تایپ شوند).
این بخش شامل اطلاعات کلی در مورد شیوه انجام پژوهش است. این قسمت شامل اطلاعاتی در مورد طرح پژوهش، جامعه آماری، نمونه، روش نمونه گیری و منطق برآورد تعداد افراد نمونه، ملاک‌های ورود و خروج به مطالعه، ابزار اندازه‌گیری، نحوه جمع آوری اطلاعات، روش تجزیه و تحلیل داده‌ها، نرم افزار تجزیه و تحلیل داده‌ها) به نحوی باید نوشته شود که هر خواننده‌ای بتواند با آن، تجربه نویسنده مقاله را کار کند)، رعایت موازین اخلاق در پژوهش، موقعیت پژوهش و روش بررسی است. مقالات اثربخشی باید شامل رضایت نامه آگاهانه افراد مورد پژوهش باشد.
نکته مهم: در معرفی هر پرسشنامه، ارائه تاریخچه ای کوتاه از پدیدآورنده ابزار، سال ساخت و هدف ابزار، علت استفاده از این ابزار مطالعه، گزارش تعداد گویه‌ها و خرده- مقیاس‌ها؛ گزارش شیوه نمره‌گذاری، روایی (Validity) و پایایی(Reliability) و ...الزامی است.

یافته‌ها (این عنوان کلی با اندازه قلم 13 ولی توضیحات آن با اندازه قلم 12 تایپ شود. البته باید توجه داشته باشید اندازه قلم عنوان جدول‌ها، شکل‌ها، و محتوای داخل آنها 9 تایپ شود)
بخش یافته‌ها شامل خلاصه یافته‌های به‌دست آمده از داده‌های جمع‌آوری‌شده و نتایج مربوط به تحلیل آزمون‌های آماری است که در قالب جدول و نمودار گزارش می‌شود. عنوان جدول باید در وسط صفحه و بالای آن نوشته شود و عنوان نمودار، زیر آن نوشته شود، تمامی اعداد این بخش، به صورت فارسی نوشته شود. از گزارش جدول‌های غیرضروری خودداری شود حداکثر تعداد جدول در هر مقاله( از هر نوعی باشد) نباید بیشتر از 7 تا باشد و حداکثر تعداد نمودار مورد قبول برای هر مقاله پژوهشی 3 تا است.

نحوه تنظیم جدول
- تمامی اعداد در جداول و نمودارها و توضیحات بخش یافته‌ها، فارسی و با فونت ب زر تایپ شوند.
- اعداد اعشاری در متن فارسی، جدول و نمودارها با (/) و در متن انگلیسی با (.) از هم جدا شوند.
- بعد از نوشتن شماره جداول باید از دونقطه(:) استفاده شود. مانند: جدول1:
تذکر: پژوهشگر گرامی برای نوشتن جداول خود از اکسل استفاده نکنید و جداول را در داخل ورد آماده کنید زیرا استفاده از اکسل باعث بهم ریختگی اعداد جدول میشود.

تنظیم جداول مانند جدول ذیل باشد.
 گروه متغیر  میانگین انحراف استاندارد  کمترین بیشترین
گروه سالم سبک زندگی 60/67 70/12 35 85
گروه با اختلال سبک زندگی 40/63 97/12 31
82






بحث و نتیجه‌گیری
 در این بخش به خلاصه‌ای از یافته‌ها اشاره شده و به تفسیر و شرح آنها پرداخته شود، همسویی و ناهسویی یافته‌ها با یافته‌های   پژوهش‌های مشابه قبلی مورد مقایسه و بررسی قرار گرفته و تبیین شود، سپس نتیجه گیری کلی و عملی و قابلیت علمی پذیری نتایج و   در مجموع ارائه آنچه از این پژوهش به دانش نظری و کاربردی موجود اضافه شده است، نوشته شده و در راستای آن به بیان   محدودیت‌های پژوهش و ارائه پیشنهادهای پژوهشی و کاربردی برای مطالعات بعدی پرداخته شود.
 نکته1: در قسمت بحث و نتیجه گیری و مقایسه نتایج پژوهش خود با سایر پژوهش‌ها، فقط می‌توانید از منابع و پژوهش‌هایی که قبال در  بخش پیشینه مقاله ارائه کردید استفاده کنید یعنی نمی‌توانید نتایج پژوهش خود را با پژوه‌هایی مقایسه کنید که اصالت در بخش پیشینه   یعنی بخش نخست مقاله خود تان ارائه نکردید.
 نکته2: در بخش محدودیت‌ها به عواملی که به اعتبار درونی و بیرونی پژوهش شما صدمه زده است اشاره کنید؛ در واقع   محدودیتهای روش شناختی را بیان کنید. بر اساس همین محدودیت‌ها، پیشنهادهای پژوهشی ارائه کنید و همچنین بر اساس   یافته‌های به دست آمده، پیشنهادهای کاربردی را بنویسید.
 
ملاحظات اخلاقی به زبان فارسی( اندازه قلم 11 B zar)
این بخش که عنوان کلی ملاحظات اخلاقی نام دارد. در پایان متن کامل مقاله به زبان فارسی به ترتیب شامل موارد زیر نوشته   شود:
 پیروی از اصول اخلاق پژوهش
  • اگر مقاله برگرفته از پایان نامه است که پایان نامه و تاریخ تصویب پروپوزال و یا تاریخ دفاع ذکر شود.
  • اگر مقاله برگرفته از طرح پژوهشی است، کد طرح و تاریخ تصویب یا دفاع از طرح پژوهشی ذکر شود.
  • همچنین رضایت افراد نمونه و اصولی مانند محرمانه ماندن اطلاعات و رعایت اصل رازداری در این قسمت تصریح شود.
 حامی مالی
 در این بخش توضیح دهید که از چه سازمان یا مؤسسهای بودجه لازم برای اجرای پژوهش دریافت کردید. اگر حامی مالی نداشتید   می‌توانید بنویسید که این مطالعه بدون حمایت مالی هیچ مؤسسه و سازمانی انجام شده است.

 نقش هر یک از نویسندگان
 در این قسمت باید توضیح دهید که نقش هر یک از نویسندگان در مقاله چه بوده است. اگر مقاله برگرفته از طرح پژوهشی بوده  است  می‌توانید نام مجری و همکاران را بنویسید.

 تضاد منافع
 در این قسمت در یک جمله بنویسید که آیا در ارائه نتایج پژوهش، تضاد منافع وجود داشته است یا نه.

 تشکر و قدردانی
 در این قسمت از افراد نمونه، مؤسسات صادر کننده مجوزهای لازم، استادان راهنما و مشاور، و هر فرد یا سازمانی که در انجام مطالعه به شما کمک کرده است، تشکر و قدردانی کنید و دقیق دلیل تشکر و قدردانی را بنویسید.
  نکته: عناوین با فونت ب زر، اندازه قلم 10 و بولد باشد؛ ولی متن توضیحات بخش‌ها با اندازه قلم 10 می‌باشد.
منابع فقط به زبان انگلیسی مطابق با شیوه APA 
 منابع به ترتیب حروف الفبایی و بدون شماره گذاری در فهرست منابع آورده شوند. جهت افزایش اعتبار مقاله، بهتر است از منابع   دست اول استفاده شود.
 منابع فارسی را به انگیسی برگردانید و حتما از منابعی مانند کتاب فارسی، پایان نامه فارسی و طرح پژوهشی که لینک مطالب آنها در اینترنت موجود است و می‌توان درباره صحت و سقم آنها نظر داد استفاده کنید.  در مورد منابع فارسی در آخر منابع داخل کروشه واژه [Persian]  نوشته شود.

 نکات مهم
  • تک تک ارجاعات درون‌متنی باید با منابع پایانی مطابقت داشته باشد.
  • ارجاعات درون متنی برای منابع فارسی باید با توجه به تاریخ منابع پایانی نوشته شود. برای نمونه: (کریمی، 2017).
 خطوط دوم و سوم هر منبع به اندازه 5 ./ تورفته شود تا تمایز بین منابع مشخص شود و تک تک ارجاعات درون‌متنی برای منابع   پایانی مطابقت داده شود و مسئولیت کوچک‌ترین اشتباه بر عهده نویسنده مقاله است. اندازه قلم منابع پایانی باید 11 باشد.
نحوه نوشتن منابع پایانی مقاله
  • مقالات
 در مورد مقالات، به ترتیب باید نام خانوادگی نویسنده، نام نویسنده بصورت مخفف (حرف اول با ذکر نقطه)، تاریخ انتشار مقاله در   داخل پرانتز، عنوان مقاله، عنوان کامل مجله، شماره جلد، شماره مجله در داخل پرانتز و بعد از ویرگول، اولین و آخرین صفحات   مقاله ذکر شوند.
 نمونه فارسی:
Abolmaali Alhosseini K, Naghd bishi E. (2016). The role of metacognitive beliefs and difficulties in emotion regulation in job satisfaction of kindergarten mentors. Preschool and Elementary School Studies, 2 (5), 47-68. (in Persian)
 نمونه انگلیسی:
Nazir J. (2016). Using phenomenology to conduct environmental education research: Experience and issues. J Environ Educ; 47 (3), 179-190.
  • کتاب تألیفی
 نام خانوادگی، حرف اول اسم کوچک. (سال انتشار). عنوان کتاب. ناشر. تعداد صفحات.

نمونه فارسی
Hosseinkhanzadeh AA. (2013) Social skills training to children and adolescents. Second edition. Tehran: Roshdefarhang, pp: 282-258. [Persian]
 نمونه انگلیسی 
Hartas D. (2006) Dyslexia in the early years: A practical guide to teaching and learning. New York: Routledge, pp: 29-38.
  • کتاب ترجمه
 نام خانوادگی، حرف اول اسم کوچک. نام خانوادگی، حرف اول اسم کوچک. و نام خانوادگی، حرف اول اسم کوچک. (سال   انتشار). عنوان کتاب. نام مترجمین(ترجمه). ناشر.  صفحات استفاده شده.
 نمونه فارسی:
Harms T, Clifford R.M, Cryer D. (2018).Early Childhood Environment Rating Scale, Third Edition (ECERS-3). Talaee E, Sajjadian H. (Persian Translator). 3rd Ee. Tehran; Koroush Publication., pp: 82-92. [Persian].
  • پایان نامه / رساله
 نام خانوادگی، حرف اول اسم کوچک. (سال انتشار). عنوان تحقیق. پایان نامه کارشناسی ارشد یا رساله دکتری. دانشکده، دانشگاه.  شماره صفحات استفاده شده.
 نمونه فارسی:
Ashoori J. (2010) The role of motivational strategies, cognitive learning strategies and learning of peers in predicting English language achievement [Thesis for Master of Science]. [Semnan, Iran]: Faculty of Psychology, Semnan University, 32-52. [Persian].
 نمونه انگلیسی:
Fowlkes-Miller L. (2019). The impact of child teacher relationship training for early childhood education: The role of the relationship [Thesis for Doctor of Philosophy Counselin]. University of north Texas, PP: 21-69.
 نکات نگارشی:
- قبل از ویرگول فاصله نیازی نیست ولی بعد از آن از یک فاصله استفاده کنید.
- قبل از دونقطه (:) و نفطه ویرگول (؛) از فاصله استفاده نکنید.
- برای کلمات چندبخشی از نیم فاصله استفاده کنید. مانند: می شود، نتیجه گیری
  نکته‌های پایانی:
 لازم است آن دسته از اسامی خاص که در بخش منابع آورده نشده‌اند و برخی اصطلاحات خاص مهم زیرنویس شوند. اندازه قلم زیرنویس انگلیسی 9 و با فونت Roman New Times باشد.

برای دانلود فایل کامل راهنمای نگارش اینجا کلیک کنید.

کلیدواژه ها: راهعنمای نگارش |



CAPTCHA
دفعات مشاهده: 3896 بار   |   دفعات چاپ: 58 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر


کلیه حقوق این وب سایت متعلق به فصلنامه سلامت و آموزش در اوان کودکی می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2024 CC BY-NC 4.0 | فصلنامه سلامت و آموزش در اوان کودکی

Designed & Developed by : Yektaweb